суботу, 25 січня 2014 р.

25 січня 2014 для молодших школярів

25 січня для учнів початкових класів були проведені заняття з природознавства, музичного виховання, образотворчого мистецтва та інформатики.

Заняття «Досліджуємо космос » пройшло під керівництвом викладача природних дисциплін Петриченко Н.Л. з участю студентів 2 курсу групи В спеціальності «Початкова освіта». Мета заходу: поглибити та узагальнити знання учнів про космос та розвивати просторову уяву, виховувати бережливе ставлення до навколишнього середовища та ввічливе ставлення до оточуючих.
На занятті з образотворчого мистецтва, яке підготували викладачі Гніда О.В., Мединсько О.Ю., учні початкових класів навчилися малювати восковою свічкою сніговита, тонувати зображення фіолетовою, блакитною та синьою фарбами за допомогою пензлика по вогкому папері, розвивали уяву, фантазію, відчуття кольору, окомір.
На занятті з інформатики (викладач Бородін А.А.) діти вчилися працювати в растровому графічному редакторі, розвивали інформативні навички, мислення ігровим програмним засобом «Доктор Крейд».
   Музичне заняття на тему «Музична скринька» з музичними сюрпризами та подарунками. Викл. Левченко І.Ф. Діти прослухали, подивились, проаналізували такі твори: С.М. Майкапар «Музична шкатулочка» П.І.Чайковський - 2 п'єси з «Дитячого альбому»:
«Марш дерев'яних солдатиків», «Вальс»; проспівали колядки та щедрівки; виконали з музично-ритмічними й танцювальними рухами пісні: «Морозець». Муз. Б.Фільц, сл. Г.Бойко «Ой весела дівчинка Олена». Муз. А. Філіпенко, сл.. Н.Кукловської.

Немає коментарів:

Дописати коментар