суботу, 21 листопада 2015 р.

Заходи проекту 21.11.2015

Зранку, в суботу 21 листопада 2015 року студенти 3 і 4 курсів, разом з викладачами Зінченко О.А., Рядинською І.А., Чуйкіною Л.А. дивували дітлахів-мешканців Хортицького району оригінальними заняттями і розвагами.
Нікого не залишили байдужими «Красуня Осінь» з мешканцями лісу, які запропонували останній танок осінніх листочків та створити на них дивовижні візерунки. Справжнє здивування отримали і від пейзажної картини , яку усі разом змалювали під музику А.Вівальді.
Музично-логопедична вітальня перетворила фантазії дітлахів на цікаві вправи та хвилинки-Пізнайки .

Весела субота принесла радість і дітям і батькам.



Також в рамках проекту «Коледж - місту» відбулось цікаве заняття для учнів початкових класів «Граємо, співаємо – англійську вивчаємо». Діти переглянули із задоволенням мультфільм на англійській мові, а потім самі виконували ролі героїв казки, грали і співали.
Заняття «Жива математика», яке підготували студенти 1-В шкільного відділення разом з класним керівником Череп Т.В. Під час проведення заняття студенти першого курсу мали перший досвід спілкування з дітьми молодшого шкільного віку (1-4 класи), завдяки якому пізнали радість від отриманих емоцій, а також мали змогу реалізувати свої акторські якості при постанові математичної казки числа.


Немає коментарів:

Дописати коментар