середу, 16 грудня 2015 р.

Заходи проекту 12.12.15

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки,
музики, малюнка, фантазії, творчості.
В.Сухомлинський

Саме така атмосфера панувала 12 грудня 2015 року  в  Запорізькому  педагогічному  коледжі, куди  завітали вихованці  дошкільних навчальних закладів Хортицького  району.  Студенти  2 курсу відділення «Дошкільна освіта» разом з викладачами           Захаровою М.М.  та  Оласюк Ю.В.  організували  інтерактивну спортивну розвагу «Ой, як діти на Миколая чекають!»,  під час якої малюки грали в рухливі ігри, виконували завдання веселого Сніговика та його друзів.
Під керівництвом викладача Чуйкіної Л.А. студенти 4 курсу   працювали у «Майстерні Діда Мороза», де разом з маленькими гостями виготовляли Новорічні іграшки. Емоції, які отримали  діти і студенти були щирими, добрими, сповненими любові та бажання зустрічатися знову і знову. Тепло маленьких долоньок будуть зігрівати руки студентів до наступної зустрічі з ними.




В рамках проекту «Коледж – рідному місту» відбулися заняття для дітей початкової школи. Перше заняття «Свято Миколая» підготували викладач Гужва О.І. і студенти 3-В курсу спеціальності «Початкова освіта». Святий Миколай за свою добродійну любов і щедре милосердя вічно живе в серцях людей. А його любов символічно оживає в дні його святкування по цілому світі, коли він обдаровує дітей подарунками. Для всіх він став символом щирої любові до ближнього. Викладач Дерев’янко В.М. разом зі студентами 3-Г курсу спеціальності «Початкова освіта» провели подорож історико-культурними стежинами запорізького краю, з якої учні початкових класів дізнались про важливі історичні місця нашої землі. Спочатку їх обійняла своїм героїчним минулим славетна Хортиця: розкривали свої таємниці святилища, козацький стан та Запорізька Січ. Потім легенди переповідав старезний 700-літній дуб. Перехоплювали дух печери та гроти Кам’яної могили. Юні дослідник прагнули розшифрувати таємничі петрогліфи. Коса Обитічна запрошувала у світ незвичайної флори і фауни. Пізнавальною і захоплюючою була мандрівка! Викладачі Рашкевич М.В., Салтикова С.В. разом зі студентами 1 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» організували фабрику виготовлення сувенірів, подарунків до свята Миколая.


Немає коментарів:

Дописати коментар